Hvorfor bør du bruke en dekal vs maling på hjelmen din

Hvis du er en idrettsutøver med en kjærlighet til sport som fotball, hockey, sykling, skateboarding-eller egentlig noe med en dose fare – så har du sannsynligvis Et ganske nært forhold til din trofaste hjelm. På samme måte som dine stramme lagkamerater, har hjelmen din sikkert hjulpet deg, eller til og med reddet livet ditt, på mer enn en anledning.

Som de fleste idrettsutøvere vet, er hjelmer en del av din identitet. Fra offisielt bundet deg til teamet ditt for å skape et tilpasset utseende for å uttrykke din unike personlighet, skrik, tom hjelmplass skrik som skal dekkes i noe spesielt.

Dette ønske om ekstra flair kommer imidlertid også med noen forsiktighetsord. Tross alt er profesjonelle hjelmer mesterlig designet for å beskytte hodet ditt som bygget og uten endringer. Selv å legge til mindre endringer kan potensielt forårsake skade på hjelmen – og gjør hodeskader langt mer sannsynlig.

Men ikke tro at dette betyr at hjelmer må være igjen, fargeløs og kjedelig for å opprettholde sin sikkerhet. Det er mange måter å designe en attraktiv, morsom hjelm mens de opprettholder sine beskyttende egenskaper. Noen metoder er imidlertid utvilsomt sikrere metoder enn andre.

To av disse vanligste hjelmdekorasjonsmetodene er dekaler og maling. Mens begge teknikkene kan produsere vakre resultater, har bare en høye karakterer for sikkerhetskampene.

Hvis du leter etter et ekte en-of-a-kind utseende, er det ikke nektet at maling tilbyr et nivå med tilpasning som dekaler ofte ikke kan imitere. Dessverre kan malingen din hjelm gjøre brukeren mer utsatt for skade.

Når det gjelder dekaler skjønt, har ny teknologi utviklet seg til en ny generasjon ekstraordinære, personlige og profesjonelle dekaler som også gir det ytterste i utøversikkerhet.

Hvordan maling skader hjelmer

Sikker. Det er en hjelm jobb å bli banget opp. Så lenge det er høy kvalitet, er det ingenting galt med litt slitasje. Faktisk elsker mange idrettsutøvere det når hjelmen ser ut som det er forvitret noen episke gameday kamper.

Imidlertid forårsaker visse beslutninger alvorlig skade som kan påvirke hjelmens samlede styrke og holdbarhet – for eksempel å male det. Selv om ikke alle malinger forårsaker problemer, kan noen skade hjelmen din utover reparasjon og potensielt forårsake alvorlig skade.

For det første, visse maling – spesielt spray maling-inneholder kjemikalier og løsningsmidler som nedbryter hjelmens beskyttende elementer. Disse malene gjør mer enn bare skade plasten. Når maling siver i hjelmens hull og sprekker, kan det også forårsake polystyren, også kjent som styrofoam, å desintegrere og smelte bort.

En annen stor hjelm dekorasjon feil oppstår når folk deler av det opprinnelige designet slik at de kan repaint over det. Gjør aldri dette. Det er for lett å sand litt for dypt inn i hjelmen av hjelmen. Hvis det brøt på noen måte, vil det eksponentielt øke sannsynligheten for skade som avslører din delikate noggin for å skade.

Hvis du gjør et raskt online søk, ser du folk som viser sine malte hjelmer med gusto som de sier det er helt trygt. Ærlig, hvis gjort helt rett mens du forsiktig bruker riktige materialer, kan det være. Fortsett å huske på at en liten feil kan ende opp katastrofale.

Så, hvis du er fast bestemt på å male hjelmen din, er det måter å trygt gjøre det på. Det er bare viktig at du gjør din forskning utføre prosessen for å sikre at den helt opprettholder hjelmens integritet.

Maleri kan ugyldiggjøre garantien din

Som nevnt tidligere konstruerer hjelmfirmaene og deres designere flittig hver eneste detalj for å sikre at hodet til hver kunde er så trygg som mulig. De vet også at enhver tilpasning til deres design kan kompromittere sikkerheten.

Derfor er det vanlig for hjelmfirmaer å ugyldiggjøre garantien for et hvilket som helst produkt som er endret. Godt klar over risikoen for hjelmsikkerhet, dette inkluderer vanligvis maling. Videre, hvis du opprettholder en alvorlig hodeskade, kan hjelmfirmaet fjerne seg fra ansvar hvis noen maling ble påført.

Men hvis det brukes i henhold til offisielle spesifikasjoner, vil dekaler ikke ugyldiggjøre noen garanti. Dette gjør dekaler et perfekt alternativ for å vise frem et flott utseende, mens du fortsatt sikrer at du er fullt beskyttet på alle måter.

Moderne dekaler har utviklet seg

Hvis du tror at maling er den eneste måten å oppnå en fargerik, iøynefallende hjelm, tenk igjen. I dag eksisterer uendelige alternativer når det gjelder å designe en tilpasset, nydelig design med hjelmdekaler. Fra å legge til lyse, metalliske ørnvinger til en fotballhjelm til et grovt tigers ansikt som omfatter en hel hockey målvaktsmaske, er det lite grense for hvilke moderne dekaler som kan gjøre.

Det er også mye tryggere å bruke dekaler til hjelmer enn maling. Så lenge du kjøper dekaler fra en anerkjent leverandør, er ethvert lim, kjemisk eller annet materiale som brukes trygge for bruk på alle atletiske hjelmer.

Til slutt, det er ikke bare lett å bruke en ny dekal-det er lett å fjerne en dekal også. Prøv å gjøre det med maling mens du beholder sin integritet. Med dekaler, plAyers kan fortsette å bruke Hjelmsesongen etter sesong, uansett hvordan deres smak, eller deres lag, fortsett å endre seg.

Hvis du er klar til å bestille utrolige, høykvalitets hjelmdekor, stole på ekspertlaget Sportdecals.com. Vårt familieeide selskap har 40 års dekalopplevelse. Ring på oss for alle dine atletiske hjelm dekalbehov, inkludert fotball, baseball, hockey, lacrosse og mer på 800-435-6110 eller få et gratis online tilbud her når som helst.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *