Boxer Ryan Martin ga 4 års forbud mot anti -doping -domstol

i en situasjon som illustrerer de potensielle perilene til selvrepresentasjon, det strenge ansvaret for anti -dopinglovbrudd samt en idrettsutøverens byrde for å innføre ekskulpatoriske bevis etter at en dopingfraksjon er Etablert, grunner til dom ble publisert av Storbritannias nasjonale anti -dopingpanel som ga en amerikansk bokser en 4 -års suspensjon.

I den nylige situasjonen (UK Anti Doping v. Ryan Martin) testet Martin positivt for eksistensen av de forbudte stoffene androsteron og etiocholanon (metabolitter av testosteron) som samsvarer med en konkurranseprøve, etter hans kamp mot Josh Taylor i Glasgow 3. november 2018.

På det tidspunktet var Martin underlagt det britiske boksestyret for Controls (“BBBC”) tilsyn som regulerte kampen Villarreal CF Skjorter så vel som på nøyaktig samme tid var en deltaker i WCBs ‘Clean Boxing Program’ Spanias herrelandslag i fotball Skjorter som benytter den frivillige Anti Doping Association ( “Vada”) som deres privat ansatte anti -doping -testbyrå. BBBC omfavner Ukadr som gir britisk anti -doping (“UKAD”) forpliktelse for medisineringstesting samt resultatstyring.

Interessant nok returnerte UKADs foreløpige analyse av Martins utvalg et ugunstig resultat likevel etter å ha oppdaget at VADA -testing utsatte forbudte stoffer UKAD gjennomførte ytterligere analyse som utsatte de positive resultatene.

WCB ga Martin en 6 måneders suspensjon under deres ‘Clean Boxing Program’.

UKAD var ikke så mild og søkte et 4 -års forbud. Martin var etter hvert selv representert under høringen. Han innrømmet at prøven var positiv for en dopingovertredelse, men han foreslo at et skjemt supplement var skylden. Han kalte ingen bevis for å støtte dette forslaget. Etter hvert oppdaget panelet at det vanlige 4 -årsforbudet var berettiget, så vel som Martin ikke utførte noen form for kravene for å muliggjøre redusert suspensjon. Ved å nå dette resultatet ga panelet å overholde årsakene:

“Som det er blitt gjort Crystal Fjern i en rekke tilfeller … en idrettsutøver som ønsker å fastslå at han handlet utilsiktet bærer byrden av å vise, helt første, nøyaktig hvordan den forbudte forbindelsen gikk inn i systemet hans. Han må utføre en slik belastning for en balanse mellom sannsynligheter, men sparer i enestående tilfeller, er det lite sannsynlig at en bare protest av uskyld eller påstand om at det må ha vært noe å gjøre med et supplement han hadde tatt, vil være tilstrekkelig.

Med tanke på nøyaktig hvor litt info Mr. Martin har gitt UKAD eller sendt oss til den mulige kilden til det Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter forbudte stoffet, til tross for de mange sjansene han har blitt gitt for å levere informasjon så vel som bevis, oppdager vi at Mr. Martin har ikke fornøyd oss med at det er mer sannsynlig enn ikke at en person eller flere kosttilskudd faktisk var virkemidlene for inntak ”

Den fulle dommen kan oppdages her – Ukad mot Martin

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

De rare funnene fra The Wilder v. Povetkin Doping søksmål 23. kapril 2018
“Min lagkamerat injiserte et meksikansk supplement i rumpa så godt som jeg ikke sjekket ut etiketten” er ikke en stor anti -doping -defencemay 23, 2018
Bør Dillian Whyte foreløpig blitt suspendert av Ukad før Rivas -kampen? 25. juli 2019

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *