MMA -regulatorer sliter med UFCs organiserte anti -dopingprogram

Valencia Skjorter forrige måned jeg deltok på noen funksjonelle barrierer for UFCs organiserte tilfeldige anti -dopingprogram. Det avslørte Racing Club de Avellaneda Skjorter programmet har fått øye på å spesifisere så vel som provinsielle atletiske kommisjoner som, selv om de velkommen endringene, sliter Qatars herrelandslag i fotball Skjorter med lovlighetene ved å bruke den private ervervede informasjonen i en regulatorisk sammenheng.

MixedMartialArts.com siterer Association of Boxing Commissions President, Tim Lueckenhoff, som følger:

“Jeg applauderer UFC for å erkjenne at de krever å trappe opp i tillegg til å iverksette tiltak. Nå krever vi som kommisjoner å finne ut nøyaktig hvordan vi administrerer en konkurrent som er positiv utenfor konkurransen ”

Nick Lembo, leder av ABCs lovlige samt politikkutvalg, samt juridisk rådgiver for det fremtredende New Jersey spesifiserer samt atletisk administrasjonsstyr, på samme måte veide inn med å overholde nivået med hissede kommentarer:

“Det ser ut til at testlaboratoriet kan rapportere resultatene direkte til deltakerens hus jurisdiksjon, til ABCs MMA -databasekomité, så vel som ABC Medical Committee. Som leder av ABCs juridiske komité vil jeg minne medlemmene om at enhver form for informasjon kan tenkes på når jeg vurderer lisensiering samt beslutninger om godkjenning av godkjenning. Jeg vil forvente at ABC -medlemmer seriøst ville tenke på rapporter om positive resultater fra anerkjente laboratorier når de tenker på å innvilge eller fornye en lisens, utstede disiplinærhandling til en nåværende lisenshaver eller velge et kommende arrangement godkjenning av arrangementet. ”

Ingen av disse kommentarene kommer over det foreløpige hinderet for å trenge konkurrent samtykke til utnyttelse av deres privat innsamlede prøver utenfor den offisielle reguleringsprosessen, men sannheten som provisjoner legger merke til, samt strategisering av nøyaktig hvordan de skal bruke dataene til I tillegg er idrettens sikkerhetsinteresser en kjærkommen utvikling.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

UFC / USADA avslører “betydelige endringer” i deres dopingpolitikk etter Nate Diaz Incidentooktober 26, 2019
Jon Jones ‘MMA -lisens gjeninnsatte å rydde veien for retur til Cagedecember 11., 2018
UFC -konkurrent Cynthia Calvillo godtar 6 måneders USADA -suspensjon for marihuana krenkelse av 8, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *