2009 Australian Pro Grand Prix Results

2009 Australian Pro Grand Prix -resultater
av John Romano

Fresh av sin Arnold Classic -seier Kai Green tålte en intens flytur halvveis rundt i verden og landet ikke Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter verre for slitasje. Han så litt større ut enn i Columbus og ikke fullt så skarp (i det minste fra bildene jeg har sett), men fortsatt god nok til å gli igjen inn i det førsteplassen.

Rett bak ham endte Silvio Samuel på 2. plass over mye større Toney Freeman. Freeman så minst like bra ut som han gjorde i Columbus; Mens Silvio, strimlet som vanlig, fremdeles manglet de 20 kilo som trengs (i mitt sinn) for å slå en person som Toney. Men gitt den subjektive karakteren av kroppsbygging og det faktum at dommerpanelet var ganske mye helt annerledes enn det var i Columbus, måtte Freeman nådig rydde opp for tredje.

Michalis Kefalianos (fjerde) fra Hellas og Ivan Sadek (5.) rundet topp 5. Mens jeg aldri har hørt om disse karene, var de Tottenham Hotspur Skjorter absolutt to av de mest strimlede mennene jeg noensinne har sett. Strukturene deres kan ha blitt blek i Belgias herrelandslag i fotball Skjorter forhold til topp 3, men kondisjoneringen deres var så over-the-top at det utgjorde for hva fysikkene deres kan ha manglet i estetikk. I sine tilfeller trumfet det å kondisjonere masse og symmetri.

Endelige plasseringer:

1. Kai Greene
2. Silvio Samuel Frelser
3. Toney Freeman
4. Michalis Kefalianos
5. Ivan Sadek
6. Oscar Tua Dexter
7. Rusty Jeffers
8. Konstruksjoner Demetrious
9. Grant Andre Pieterse

Artikkelkilde: rxmuscle.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *