Sportsadvokat som spesialiserer seg på collegiate friidrett kåret MAAC Legal Counsel

Metro Atlantic Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter Athletic Seminar (MAAC) råd for presidenter har ansatt Gregg E. Clifton for å representere MAAC som sin juridiske rådgiver. I sin nye stilling vil Clifton være ansvarlig for å håndtere alle MAAC -juridiske forhold, og anbefale Council on Governance samt NCAA -spørsmål, samt tilby ligaen med bistand til kontraktsmessige samt tilhørende selskapslovgivningssaker.

“Gregg Clifton er en dyktig advokat, godt Brighton & Hove Albion FC Skjorter anerkjent i sportslovgivning for sin erfaring i et bredt utvalg av viktige emner, inkludert kringkasting, stedskontrakter, samt arbeidere,” bemerker MAAC -kommisjonær Richard Ensor. “Maacen er heldig som får ham til å bli med oss som advokatfullmektig.”

Clifton er en primær i Phoenix, Arizona, Office of Jackson Lewis P.C. Han er medleder for Collegiate så vel som Expert Sports Method Group samt fungerer som en av redaktørene av firmaets sportslovgivningsblogg. Clifton har omfattende erfaring innen collegiate så vel som ekspertsportverden. Han har Olympique Marseille Skjorter anbefalt forskjellige ekspertfranchiser om generell arbeidskraft så vel som sysselsettingsspørsmål, inkludert tittel III ADA -forskriftsoverholdelse samt lønn samt timespørsmål. Han fungerer som hovedrådgiver for en rekke store liga -baseball -lag i inntekts voldgiftssaker, samt har representert NCAA samt NAIA Collegiate -klienter angående retningslinjer for overholdelse av retningslinjer, etterforskningssaker og disiplinær høringer. I tillegg har han håndtert tittel IX -undersøkelser samt overholdelsesproblemer for NCAA samt NAIA -medlemsinstitusjoner.

Clifton har på samme måte jobbet mye innen agentpolitikk så vel som håndhevelse i ekspert så vel som college -idrett så vel som med jevne mellomrom tilbyr råd om problemer knyttet til NCAA så vel som NAIA -amatørproblemer samt spørsmål om idrettsutøver. Han har på samme måte fungert som en profesjonell se i saker, inkludert sportsagenter, og ansvaret, i tillegg til utbetalingsutbetalingsproblemer.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *