3 frokost på en dag?!

Hallo! Jeg reiser igjen! Dette blir latterlig. Eller det er ganske fantastisk. Jepp, jeg går med kjempebra.

Jeg våknet super tidlig for å komme i et flott løp før jeg satt på et fly hele dagen. Det var de perfekte skarpe vikarene for et løp!
Mine siste videoer

Reis Jane Review
Reis Jane Portable Urinal Review.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 1 sekund

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
08:01

Frokostdel I: Da jeg kom tilbake var Tamale -kvinnen på hjørnet i nærheten av stedet mitt. Jeg kjøpte halvparten av mye – en å spise så vel som resten for å gi faren min som tilbakebetaling for å ta meg til flyplassen.

Frokost Del II: Jeg gjorde meg til en enorm servering av havre i en krukke. Dette var en nesten tom PB -krukke full av havregryn så vel som eggehviter.

I blandingen: 2 pakker med havregryn, 1/3 kopp eggehviter. Kokt. Deretter lagt til krukken. (Jeg prøver ikke å snakke med deg som om du ikke er smart, jeg vil bare at det skal fjerne.

Jeg tok med en godbit for hundene også! Bein så vel som tamales så vel som donuts oh my!

Frokost del III: Virkelig var det smultringer hjemme hos foreldrene mine! Så selv om jeg ikke var sulten, knagget jeg halvparten av en siden jeg ikke kunne la National Donut Day passere uten minst en matbit!

Da var jeg på vei til LAX.

Jeg forstår ikke om jeg har nevnt dette før siden jeg reiser mye, i tillegg til at jeg alltid deler tilfeldige biter når jeg går … men jeg er en ekstremt stor fan av Airshield. Jeg har alltid en slags ekstra immunitetsøkning i å bringe meg til å drikke mens jeg er på flyterminalen eller på flyet. De hyggelige menneskene på CVS sendte meg en pakke med sunne sommerfundamenter, så vel som jeg tok tak i dette i tillegg til å la den ned i vesken min umiddelbart. perfekt timing!

Jeg tror vi er ekstra forsiktige med sykdom så vel som immunitet så vel som all den jazzen rundt kaldt så vel som influensasesong. Deretter blir vi litt lat over det i de varmere månedene. Vel, jeg forstår ikke om deg, men jeg vil ikke være syk når det er nydelig værforhold å glede seg over! Så uansett årstid eller lengde på mine reiser prøver jeg å holde meg et skritt foran å bli syk med et immunitetsøkning, omfattende håndvask samt tilstrekkelig hvile. Det er ikke idiotsikkert, men det hjelper meg å føle meg bedre.

Jeg kjøpte en iskaffe, drakk den i tillegg til at jeg deretter fylte på koppen i tillegg til å legge til en luftskjoldfane.

(Runeatrepeat Instagram)

Få CVS så vel som Gold Emblem -kuponger her.

Spørsmål: Reiser du i sommer? Hvor skal du? Kan jeg komme?

Avsløring: Jeg er stolt av å samarbeide med CVS/Apotek for kampanjen “Make It A Healthier Summer”. Jeg blir sponset av CVS/Apotek for innleggene mine, men aktiviteter, men alle meninger som er uttrykt er mine egne, så vel som alle produktdeklaringer eller programdetaljer som deles skal verifiseres på CVS.COM eller med de aktuelle produsentene.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

11 av de aller beste sommerløpstipsene så vel som Summertime Run Planner

11 av de aller beste sommerløpstipsene så vel som Summertime Run Planner

Tips for varm sommerløp. Sjekket ut før neste løp i varm så vel som fuktighet! Denne inspiserer oppføringen så vel som Summertime Run Planner Can

Las Vegas mat samt Paris hotellbilder fra halvmaratonhelgen

Las Vegas mat samt Paris hotellbilder fra halvmaratonhelgen

RNR Las Vegas Half Marathon reisetips. Hva du skal spise Paris Casino HotEl Pictures samt den aller beste maten så vel som cocktailer. Quick TR

Pakking for Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Pakking for Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Pakking til Run Disney -vinen i tillegg til å spise halvmaratonløpshelgen. Det jeg pakker for å løpe løpet på 13,1 mil

Reisetips samt historier fra San Francisco -ferie

Reisetips samt historier fra San Francisco -ferie

Reisetips fra San Francisco. Reisekonkurranser fra sommerferien min, så vel som foretrukne steder i San Francisco Californ

sunne frokosttips samt hvorfor osteplater er de beste

sunne frokosttips samt hvorfor osteplater er de beste

Tips for å lage en sunn frokost raskt. Nøyaktig hvordan du lager et ostebrett. Ekte California melkeoppskrifter samt tips for sunn dø

reise jane evaluering for løpere

reise jane evaluering for løpere

Reis Jane -evaluering for løpere. Jeg prøvde det så vel som jeg deler tips! Enkelt å bruke bærbar urinalpose som er engangs. Bathr

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *