Same-o Same-o

Gratulerer med fredag! Jeg likte frokosten min fra onsdag så mye at jeg gjorde det igjen i dag! Noen ganger føler jeg at jeg endrer det, slik at jeg ikke kjeder deg, men jeg er en skapning av vane i tillegg til at jeg virkelig liker å spise nøyaktig de samme tingene til frokost, lunsj så vel som middag. Noen andre sånn?

Jeg antar at det jeg prøver å oppgi er, jeg vil mest sannsynlig bli kjørt å gjenta de foretrukne måltidene mine mer siden jeg blir travlere
Mine siste videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Uortodoks bok samt Netflix -evaluering
07:28

Bo
00:00
08:21
06:12

Men jeg mistenker at du ikke kommer her for femstjerners matopplevelse. RER er mer som en fettete ol ‘Taco -lastebil. Menyen endres aldri, men den er fortsatt bra. I tillegg til at det kanskje ikke er bra for kroppen din, er det flott for din ånd

Det er i ferd med å begynne å regne alle typer sekund, så vel som ikke stopper opp før på søndag. Jeg forstår ikke om jeg skal skyve tilbake løpeturen eller bare tøffe det i regnet i morgen. Boo.

I dag har jeg en studie å gjøre for min personlige treningssertifisering, en tilfredsstillende med en regional PT, så vel som jeg ser på bitsøsken etter det.

Opptatt dag, jeg får se deg senere!

Spørsmål: Har du noen gang spist på en taco -lastebil?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *