Topp ti nye matvarer fra Natural Products Expo West

Jeg dro til Natural Products Expo West i Anaheim på fredag. Det er et fantastisk show med tusenvis av nye og forbedrede ‘naturlige’ produkter som mat, kosttilskudd og skjønnhetsprodukter. Det er en måte for selskaper å dele informasjon om produktene sine til mulige kunder og pressen.

Mine siste videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker og anbefalinger for lydbøker. Historien, fortelleren, anmeldelsen og mer om en god lytteserie.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!
02:19

Bo
00:00
08:21
09:42

Jeg var i stand til å få et pressekort siden jeg har dekket arrangementet tre år nå. I tillegg er du sannsynligvis i målgruppen som disse selskapene ønsker å få tilgang til. Så jeg skuret den enorme utstillingen for ting du kanskje vil prøve og ikke har sett ennå.

Expo er på Anaheim Convention Center rett over gaten fra Disneyland. Jeg gikk forbi baksiden av parken på vei. Hei Disneyland !!

Jeg har et spesielt lite sted å parkere, så dette var min tur – ikke for loslitt.

Topp 10 nye matvarer fra Natural Products Expo West

10. Zevia-Jeg elsker Zevia, så dette er ikke ny-til-meg, men jeg vil nevne deres fantastiske ‘høye gutt’ som jeg kaller det, store bokser. Jeg trenger virkelig å begynne å lage cocktailer med disse tingene!

9. Amys frosne måltid – slips! Jeg prøvde de kinesiske nudlene og grønnsakene i en cashew -kremsaus og tenkte: “Dette er mitt favoritt frosne måltid i dag !!”

Deretter prøvde jeg den thailandske grønne karrien neste gang, og var, “dritt. Dette kan være bedre … ”

8. Om tidsstenger – De er laget med eggehvite protein! Helt sannelig er jeg ikke forelsket i måten de smaker på, de ligner på Larabars ved at det er som å knuse opp nøtter og frukt, men ikke så søt. Men jeg er en stor fan av eggprotein slik at jeg kunne la disse vokse på meg.

7. Puffins! Ja, jeg har spist puffins i årevis, men har du noen gang bakt med dem?! Dette er puffins muffins !!

6. Republikken te Bli ren hele dagen. De andre kommer snart, men den jeg prøvde var bra! Jeg er spent på denne tre pakken som vil bli solgt i butikker om noen måneder.

5. Ians glutenfrie kyllingnuggets. Nydelig! De er fuktige og smakfulle – elsket disse. Jeg ønsket å stå der hele dagen bare å spise disse. Det var også en kjærkommen pause fra alle sukker-y-karbohydrater overalt på Expo.

4. Karamell mandelsmør. Jeg er ganske sikker på at jeg laget en upassende lyd da jeg prøvde dette …

3. Quest Bars! Jeg spiser disse hver dag – men denne nye smakskakene og kremen har ganske mye surr rundt seg! Pluss at jeg møtte noen av de beste eksekuttene fra selskapet, og de er superkule! Quest Bar er et SoCal -basert selskap som ikke startet så langt fra der jeg få opp – elsker det.

2. Det er tonnevis med kaker og kaker og godbiter på Expo. Men det var noen få stand-outs.

Min favorittkake var den glutenfrie gulrotkaken

Og jeg elsket at Udis glutenfrie informasjonskapsler er så tykke! Jeg liker det tykt.

1. Blå flaske kaffe! Min favoritt iskaffe fra San Francisco var på Expo.

Og jeg er veldig spent på å kunngjøre at de snart vil være tilgjengelige i en butikk i nærheten!

Expo var massiv! Så det var så vanskelig å velge.

Ærlige omtaler: Disse produktene er ikke nye for meg, men jeg elsker dem akkurat det samme …

Kashis samlede oppstilling. Moren min og jeg krediterer en stor del av vekttapet vårt fra noen år siden til Kashi frokostblandinger. Vi spiste det til frokost hver dag. Jeg har siden gått videre fra det, men jeg føler fortsatt en lojalitet på et eller annet nivå til tingene.

Alexia pommes frites og søtpotet vaffel pommes frites

Det mest spennende nye produktet er faktisk ikke et produkt i det hele tatt. Denne vannmelon Habenero sitrondrikken er et konsept som en fruktorganisasjon prøver å vise som en mulighet. De vil selge ideen. Vel, solgt! Jeg kjøper den og lager den hjemme snart!

Hva er nytt og stort i naturlige produkter:

Alt er glutenfritt. OK, ikke alt, men det var et stort flertall av produktene som er glutenfritt – slik at markedet fortsetter å vokse.

Bedrifter prøver å vise frem sin ikke-GMO-status. Folk er oppmerksom.

Vente. Hva?

Bonus: Jeg så blogilater og Eco Vegan Gal på Expo …

Så løp du inn i Bookieboo også!

Er ikke dette sannheten …

Spørsmål: Hvilken av disse vil du prøve først?

Noen nye produkter du har forlatt?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitringPin

Dele

Post

Dele

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *