Kom på jobb

Jeg nevnte tilfeldig at jeg begynte på den nye jobben min i dag. Jeg vil egentlig ikke snakke om det for mye siden jeg ikke er sikker på om det er utrolig med dem for meg å snakke om, men jeg kan fortelle deg at jeg jobber som kontoradministrator i Orange County veldig nær min å være ny leilighet?

Stillingen er 30 timer i uken, så jeg vil ha tid til å forfølge mer skrivearbeid og til slutt fullføre å studere for min personlige treningssertifisering! Dette jobbvalget er et strategisk grep for alle mine nye sysler – inkludert å ha satt tid dedikert til RER.
Mine siste videoer

High Achiever – God lyttebokanmeldelse
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask gjennomgang av det nye memoaret om en narkomanes dobbeltliv. lest av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!
02:19

Bo
00:00
08:21
06:12

Hva dette betyr for RER:

– I løpet av de neste tre ukene kan det hende at min ukedagsspill er sent. Hei, bedre sent enn aldri, ikke sant? (Vær så snill å si ja.)

– mine spiser vil nå være mer “ekte” ved at jeg tror at “det virkelige liv” for de fleste betyr å spise på løpet/på jobb/med tidsbegrensninger. Jeg håper å vise mer sunne lunsj og mye snacks.

– Jeg vil svare på e -post og kommentarer to ganger om dagen og sette en plan for å komme tilbake til alle innen 24 timer. takk for tålmodigheten.

-Jeg har kanskje bilder på bloggen der jeg legger på sminke og kler anstendig. Vel, i det minste med det første …

Jeg er spent på å endelig bli bosatt i California, men det vil egentlig ikke skje før i august når vi flytter til vårt sted. For nå samkjør Ben og jeg sammen fra mamma. Selskapet gjør definitivt turen mer behagelig.

Før jeg gikk til min første arbeidsdag gjorde jeg 4,8 mil. Det var ikke det beste løpet, men det var ikke det verste? Det er det.

Frokost var en perfekt 10 bagel med LC -ost og et eple. Da jeg fikk jobbe, brakte mine nye medarbeidere meg en “velkomst doughnut”. Jeg spiste halvparten og hoppet deretter tilbake på CFW -utfordringen.

Deretter brukte jeg dagen på å lære en haug med nye ting. Selv om det ikke er hardt arbeid, kan nytt arbeid være overveldende. Jeg tror jeg vil ha det bra?

Jeg spiste lunsj mens jeg ventet på at Ben skulle hente meg. Han hadde droppet meg på jobb, men jeg trengte bilen tidligere, så vi måtte bytte.

Sjekk ut den nye lunsjposen min og enorme flasken vann! Elsker min nye lunsjkontast.

Jeg pakker denne tingen full av godbiter! Strekkfaktoren hjelper meg med å fylle flere snacks der inne!

Pluss en chobani for protein.

Midt på ettermiddagen hadde jeg noen kirsebær. Disse kirsebærene er fantastiske, jeg må finne den kirsebærleverandøren igjen!

Etter jobb kjørte jeg et raskt ærend før jeg hentet Ben fra jobb. Mens jeg errand-ing, hadde jeg noen mandler og frokostblandinger. Disse pakkene er mandler som definitivt holder av sulten min bedre enn noen 100 cal pakke med informasjonskapsler.

På L-O-N-G-kjøreturen hjem hadde jeg en tilfeldig ting på hodet-tunfisk. Jeg var på et tunfiskoppdrag, og det første jeg gjorde var å knekke en boks og blande den opp med Mayo, relish og sennep.

Jeg gjorde det rett i salatskålen min og la deretter salat, løk, tomater og hummustard.

Jeg vil virkelig ha dessert, men jeg trenger å grave en opp som ikke har sukker. Darn, drittfri uke!?!

Bens tilfeldige kommentar om dagen:

Meg: “Den bærbare datamaskinen min er for stor til å bære rundt seg. Skal jeg få en iPad? ”

Ben: “Jeg tror vi kan finne en bedre måte å bruke 500 dollar på. Vi bør få en iCouch eller en itable først … ”

Ha! Det er morsomt fordi vi ikke har noen møbler i det hele tatt?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *