4 trinn til ytterste sfære Taps

sfære Taps
Vil du ha en allsidig trening som sjekker alle boksene? ser ikke lenger! Du kan integrere sfære kraner i treningen rutine for å hjelpe oppnå en rekke fysiske fitness mål. Hvis du ikke har begynt å gjøre sfære kraner, utnytte dette innlegget som en guide samt komme i gang nå!

Du kan stille spørsmål ved det, akkurat, er sfære kraner? Vel, har du kanskje hørt om en tå springen før, samt sfære kraner er svært like i kjøring! De er i hovedsak de samme bevegelsene – kontinuerlig vekslende hvilken fot kraner en kant så fort du kan gå. Den eneste forskjellen er at du bruker en medisin sfære på gulvet i stedet for et stødig underlag, som et skritt eller en hylle av noe slag.
Innholdet gjemmer seg
ball Taps
Fordeler med sfære Taps
Hvordan gjøre sfære Taps
Ball trykk Variasjoner samt ModificationsPace
Intervaller
Type Ball
Plattform

Felles sfære Taps MistakesEngagement
Holdning
Være klar over

Sikkerhet Når du gjør sfære Taps

Som sagt før, dette er en svært allsidig trening, så det er vanskelig å finne ut hva klassifisering det går i. Det bygger muskler, men det er ikke nødvendigvis en utholdenhet øvelse. Det får pulsen pumping, men det er ikke helt regnes som en cardio trening. Når du er ferdig i lengre spruter, det absolutt fremmer muskelmasse utholdenhet, men igjen, det er ikke spesielt merket som sådan. Så, vi liker å tenke på sfære kraner som alle de ovennevnte. Noen til og med bruke den som en oppvarming før deres utholdenhet trening trening eller cardio økt! Det kan gjøre alt!
Før vi dykke inn i fordelene samt gå deg med å gjøre sfære kraner, er det viktig å merke seg at, som tå springen, vi tenker på kula kraner et middels nivå trening. Selvfølgelig, det er endringer som du kan gjøre for å hjelpe arbeidet metoden opp til effektivt å fullføre denne type trening. men siden av balansen samt rask hastighet som kreves, vil du kravet litt mye mer erfaring til å utføre dem riktig!
Fordeler med sfære Taps

Hvor skal vi selv begynne? sfære kraner har en lang liste med fordeler!
For å starte, er de rettet mot en rekke muskler i underkroppen, inkludert quads, hamstrings, kalver, samt mer. Så vil du se bedre utholdenhet i disse områdene, men siden du spenner kroppen i en nesten hoppe bevegelse, vil du også være å bruke overkroppen muskler også – spesielt din kjerne!
På toppen av dette, siden du gjør dem med hastighet over 15 til 60 sekunders bursts, er det utmerket for din muskelmasse, så vel som fysisk utholdenhet. Ikke bare vil din utholdenhet styrke ved å gjøre sfære uttak innenfor treningsøktene dine, vil du også høste langvarig fordelene ved å gjøre cardio-baserte øvelser. Disse fordelene omfatter forbedret hjertestyrke, redusert risiko for hjertesykdom, så vel som andre kardiovaskulære fordeler.
Dette kanskje mest sannsynlig gå uten å si, men vi også nødt til å nevne en mye mer tydelig helse og velvære ved å gjøre en høy effekt, fartsfylt trening. For eksempel, med tanke på at dette vil få pulsen pumping, kommer du til å brenne mye mer kalorier i løpet av kort tid! Dette betyr at sfære kraner vil hjelpe deg å kaste mye mer fett mens du tone underkroppen muskler samt kjernen!
Hvordan gjøre sfære Taps
Drikke
Nå som vi forstår alle de utestående grunnene til at vi må begynne å gjøre mye mer sfære kraner, la oss bryte det ned steg-for-trinn, slik vi forstår den aktuelle typen samt teknikker!
Som jeg sa tidligere, sfære kraner er svært lik tå kraner med en unik forskjell: en medisin ball. Til å begynne denne øvelsen, å du kravet ha en medisin sfære på bakken foran deg. Ideelt sett ønsker en medisin sfære som er tung nok til å holde seg i ro, rundt 10-20 pounds, så vel som det er minst 6 inches høy.

Amazon Basics Workout fysisk kondisjon trening Weighted medisin sfære – 12 pund, Orange / Black12 pund vektet medisin sfære for øvre, nedre samt hele kroppen øvelser
Ideell for tradisjonelle medisin sfære trening; sfære kaste, vektet vendinger, knebøy, sit-ups samt mer
Hjelper etablere kjernen styrke, balanse, samt koordinering
Stabilt, fast gummi konstruksjon; kan sprette av vanskelige overflater (Merk: for slam sfære trening, søk Amazon Basics Slam Ball)
Lett teksturert overflate gir en overlegen grep; vektet sfære er forberedt på å utnytte ideell ut av boksen

Sjekk siste pris

Trinn 1. begynne å stå foran medisinen kule med hoftene samt skuldre firkantet til ballen. Armene må være ved din side eller i en atletisk holdning.
Trinn 2. raise ene beinet, plassere kula av at foten på kula mens den andre foten fortsatt solid på bakken.
Trinn 3. Med motsatt fot, raskt dytte bort bakken som du veksler i luften som foten er på kula samt hvilke foten er på bakken.
Trinn 4. Fortsett vekslende hvilken fot er å peke på medisin ball. Begin sakte å få tillit, men som din tillit bygger, fortsette å utvikle din hastighet. Pass på å holde abs samt kjernen stramt som du fortsetter denne øvelsen opp til din bestemt tid er ute.
Ball trykk Variasjoner samt modifikasjoner

Som nevnt tidligere, vi tradisjonelt oppfatter denne øvelsen som middels, men det er variasjoner samt modifikasjoner du kan gjøre for å være både enklere samt mye mer utfordrende. her er bare noen av våre forslag …
Pace
Selv om det er designet for å være en fartsfylt trening, kan du alltid modifisering hastigheten for å justere mye mer med din kompetanse så vel som fysisk kondisjon. Hvis du er ny på denne øvelsen, ny trener, eller arbeider utholdenhet tilbake fra en skade, kan du begynne tregere samt arbeidet metoden opp.
Likeledes, hvis du oppdager at du har gjort denne øvelsen uten å bli omstendelig eller svette, prøv å vanskeligheter selv til alternative kraner mye raskere! Du kan vanskelig selv å få en bestemt mengde kraner i av en utpekt tid!
Intervaller
Bare med tempo, kan du også utvikle seg når du gjør denne øvelsen for å hjelpe tilfredsstille dine fysiske fitness behov så vel som mål! Du kan alltid starte ut ved å gjøre sfære kraner i 10-15 sekunders intervaller med lengre pauser i mellom. Som du endte opp med å bli mye mer komfortabel, kan du øke tiden du gjør sfære kraner samt redusere resten. De fleste fysiske fitness eksperter foreslår å gjøre sfære kraner i 30-60 sekunders intervaller.
Type Ball
Ved hjelp av en medisin sfære for kulekraner krever et godt tilbud av kjerne utholdenhet samt stabilitet. siden medisin baller kan flytte, så må du holde fokus på sin plass for å ikke bli utløst opp eller falle. Hvis du vil ha noe med litt mye mer stabilitet, men har nøyaktig samme effekt, kan du alltids prøve en Bosu ball! Det vil bli satt på bakken mye raskere mens også ha tilstrekkelig oppgir til vanskeligheter kjernen.
Salg

Bosu balanse Trainer, 65cm – BluePROVEN: BOSU Balance Trainer gir cardio, muskelstyrke, fleksibilitet samt utholdenhetstrening i unike, utfordrende samt ekstremt effektive treningsøkter. Nedlastbare treningsøkter er utviklet av …
Forbedre helsen: Utfordrende samt moro, gir BOSU Balance Trainer en helt ny indikerer til “flytte med kontroll” som du trene på en ustabil, dynamisk overflate
INKLUDERT: BOSU Balance Trainer, Nedlastbar Brukerveiledning, samt håndpumpe
Bygd for å vare: The BOSU Balance Trainer er testet til siste 10x den ledende generiske balanse trener. Maksimal individuell Vekt: 300 lbs

Sjekk siste pris

Plattform
Hvis du er bare begynnelsen med kule trykk så vel som ønsker en ekstremt jevn alternativ, eller du bare ikke har en medisin sfære hendig, så kan du alltids bruke en aerobic skritt benk, en plyo boks, eller bare bruke et skritt i huset ditt eller i gym! Som jeg sa over, tå kraner har ekstremt lignende fordeler samt er et utmerket sted å begynne!

Felles sfære Taps feil
Engasjement
Hvis du ønsker å høste alle de enestående fordelene som sfære kraner tilbyr, så må du holde kjernen engasjert gjennom hele treningen! Det er en av de største feilene folk gjør når du gjør denne øvelsen. Det er enkelt å unngå å huske om, så vel som det gjør treningen mindre intens! holde kjernen stramt, så vel som du vil få mye mer fordeler i mindre mengde tid!
Holdning
Ja, du ønsker å se ned, samt se medisin sfære nedenfor, men du har fått til å sørge for at du holder din holdning rett. En stor del av ganger, vil folk tilfeldigvis anelse over så de endte opp med å bli sliten. Dette vil ikke bare hindre din generelle fordeler, men kan også øke sjansene for skader! Så, ikke klarer å huske å holde skuldrene torget, samt ryggen din rett!
Være klar over
Til slutt, medisin baller er ikke i ro. Selv om de ikke vil rulle hele metoden over gulvet, vil de gå litt. Som du gjør sfære kraner, sørg for å holde holdningen din rett, men fortsetter å holde øynene ned, se hvor foten lander hver gang. Som du vokser mye mer sliten, opphold bevisst for å stoppe tripping opp samt potensielt bli skadet.
Sikkerhet Når du gjør sfære Taps
Som nevnt ovenfor, er det avgjørende å være risikofrie når du gjør sfære taps siden medisin sfære kan bevege seg.
Hvis du gjenoppretter fra eller har en historie med alle typer skader som kan hemme bevegelsene som er oppført i vår nøyaktig hvordan du delen, må du huske å alltid konsultere en lege før du prøver! Mens vi vanligvis ser på dette som en risiko-fri trening, er det alltid viktig å tenke på din egen helse og velvære så vel som fysisk kondisjon og, når det er nødvendig, bør du oppsøke lege for å trene trygt samt oppnå din fysiske kondisjon mål!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *