Karbo -pakking i Las Vegas

Beklager at Rer var Mia tidligere, jeg antar at når jeg er i Vegas, tror bloggen min at den kan bli full også!

I morges dro jeg til Hotel Fitness Center for en utholdenhetsøkt, men fikk en tekst fra Meghann så snart jeg kom dit for å tilfredsstille for brunsj. Tilbys kvinnen med maten! Jeg snudde meg og gikk for å gjøre meg klar.
Mine siste videoer

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Flere videoer

0 sekunder på 12 minutter, 7 sekunder

Neste
Uortodoks bok samt Netflix -evaluering
07:28

Bo
00:00
08:21
12:07

Vi dro til en bedårende bitkafé på signaturen i MGM. Signaturområdet på hotellet er superfint!

Jeg fikk en veggie -omelett med toast.

På metoden til brunsj så besøkende Samantha meg så vel som introduserte seg. Hvis du noen gang ser meg død på siden av veien, vennligst stopp så vel som staten hei, så Ben tror jeg virkelig har en kompis!

Frokostvennene mine var Anne, Meghann så vel som Stephanie

Vi er ikke modeller, vi er løpere, så det tar lang tid å få et flott skudd …

Stephanies blogg heter Run for Fun så godt hun ga meg dette utrolige Head Band !!!

Jeg liker det siden kveldens løp virkelig er for moro skyld, så vel som jeg krever å minne meg selv på å glede meg over det (i stedet for å bruke hele tiden på å grue meg til det!).

Etter frokost dro jeg til Ross for en skjorte med lang erme. Jeg planla ikke at Las Vegas skulle være så kjølig så godt som jeg ikke hadde noe varmt å løpe inn! Det er ment å være i 40 -tallet i begynnelsen, så vel som bare blir kaldere når vi går.

Jeg oppdaget noe som jeg håper vil fungere, så vel som på vei tilbake til hotellet vårt.

På metoden der gjorde jeg et ekstremt nødvendig karbohydratstopp for en salt kringle!

Saltkarbohydrater er mitt valg av valg.

Jeg valgte også en salat som tok 45 minutter å få !!! Det var ganske latterlig. Jeg var ikke sikker på hva jeg skulle spise, så jeg fikk en salat for å fylle meg. Ideelt sett vil det ikke irritere magen.

Jeg stjal også noen av Bens kinesiske mat.

Alt jeg forstår er …

Ok, jeg må være forberedt på halvmaraton! Jeg tror ikke jeg noen gang har løpt på ettermiddagen, så dette vil være interessant. Magen min har vært rar hele helgen (faktisk har det vært rart siden jeg ble syk etterpanama så vel som av!). Jeg håper karbohydrater og tonn vann vil være tilstrekkelig til å få meg til mål !!!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *