Løpende vest så vel som kikertergryte

I morges la jeg ett lag til i løpeutstyret mitt – en vest! Dette er egentlig ikke indikert å være en “løpende” vest i seg selv, men jeg trengte noe annet for å holde meg varm uten å gjøre meg overoppheting. Det fungerte perfekt!

Før jeg dro til løpeturen spiste jeg en liten skål med frokostblandinger. Jeg forsto at jeg ville stoppet litt mens det ble litt varmere ut?
Mine mest aktuelle videoer

Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
02:19

Jeg gjorde 5,85 mil i 52:37

Mine splittelser:

Mil 1 – 9:02

Mil 2 – 8:30

Mile 3 -8: 57

Mil 4 – 9:20

Mil 5 – 8:57

.85 – 9:09

Kneet mitt begynte å gjøre vondt rundt Mile 4, så jeg kommer til å ise det i tillegg til å håpe på det beste. Jeg vil virkelig jobbe med å komme raskere, så vel som jeg har forsket på treningsplaner. Nå krever jeg øye med prisen = mitt neste løp!

Under løpeturen min drømte jeg om havregryn, så det var det jeg gjorde. De var gresskar havre for å være nøyaktig. I blandingen: 1/3C havre, soyamelk, vann, vanilje, stevia, kanel, chiafrø, salt. toppet med PB så vel som PB? *Jeg tilsatte litt brunt sukker etter bildet for å søte det litt mer.

Jeg toppet den med både TJs knasende PB samt lin pluss PB. TJ -ene på idealet smelter mye bedre, se?

I går kveld ble jeg så fanget opp i mine anonyme bekymringer at jeg ikke publiserte middag. Jeg lagde kikertergryte med disse ingrediensene: tre kopper kikerter, krem ​​av brokkolisuppe samt brokkoli. Jeg blandet alt sammen, toppet det med noen knuste pitabrikk (hadde ikke brødsmuler) så vel som bakt på 350 i omtrent 30 minutter. Deretter la jeg litt ost til toppen i tillegg til at den returnerte den til ovnen til den ble smeltet.

Det var Dee-Lish! Dette måltidet er fullpakket med grønnsaker, fiber samt Protien – en vegetarisk glede? Server med litt fullkornsbrød eller brun ris, så vel som det er perfeksjon. Andre planer for i dag:

– Massasje i ettermiddag! Jeg er så spent, det har gått så bra?

– Venter på en ekstremt avgjørende pakke for å dukke opp (har sporet FedEx som en hauk)

– Svar på resten av spørsmålene dine

– Å finne ut løpskalenderen min (selv om jeg absolutt ikke forstår hvor jeg vil være om seks måneder …)

Vi sees litt!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *